Isus nu a venit să-ți arate calea către mântuire

Isus nu a venit să-ți arate calea către mântuire.  Isus ESTE calea către mântuire.

Isus ESTE calea către mântuire.

El a trăit o viață perfectă, fără păcat în locul tău, pentru tine. Apoi a murit pe cruce pentru tine, în locul tău. A primit toată pedeapsa pentru păcatele tale, ca tu să nu trebuiască să fii pedepsit. Apoi a înviat din morți și trăiește și azi pentru a fi salvarea ta din păcat și din iad.

El nu a murit pentru a-ți arăta cum să trăiești sau cum să mori sau pentru a începe o religie pe care s-o urmezi – El a murit în locul tău. El a murit pentru a îndeplini în totalitate tot ce era necesar pentru a te duce într-un rai glorios cu Dumnezeu.

gospelpicrom

Iar acum, în momentul în care te încrezi în El, vei beneficia de tot ce a făcut pentru tine: viața veșnică, mântuire din păcat și dintr-un iad groaznic și o relație cu Dumnezeu ca Tatăl tău care începe acum și va continua pentru totdeauna.
Te încurajez să crezi în El și să citești evanghelia după Ioan din Biblie pentru a începe să crești relația cu El azi, și mă rog să găsești o biserică aproape de tine, să te poți alătura altora, sărbătorind minunățiile unei vieți reale cu Dumnezeu de partea ta, îngrijindu-se de nevoile tale.

,,Crede în Domnul Isus și vei fi mântuit.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: