Crăciun Fericit!

„Astăzi, în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor,
Care este Cristos, Domnul!” –Luca 2:11
Mântuitorul de care ai nevoie a venit, și El a venit pentru tine!

ChristmasCardBackground

Acum 2020 ani Creatorul nostru S-a făcut unul ca noi.   Știi ce înseamnă acest lucru
pentru tine?

Matei, capitolul 1 a citat profeția Crăciunului:„Iată, fecioara va fi însărcinată, va naşte un Fiu, şi-I vor pune numele Emanuel” care, tălmăcit, înseamnă: „Dumnezeu cu noi.”

Copilul Isus S-a născut dintr-o fecioară, fără un tată uman, pentru că El era Dumnezeu cu noi. Același capitol al Bibliei spune „Ea va naşte un Fiu, şi-I vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale.

Numele Emanuel ne spune că Isus este Dumnezeu. Numele Isus, care înseamnă „Dumnezeu mântuiește”, ne spune motivul pentru care a venit El.

El a venit să ne mântuiască de păcatele noastre, pentru a nu trebui să ne pedepsească veșnic pentru ele. Dumnezeu este sfânt și El trebuie să pedepsească fiecare lucru rău pe care l-ai rostit și fiecare lucru rău pe care l-ai făcut vreodată. Însă Dumnezeu te iubește, astfel că Isus a venit să te mântuiască, fiind pedepsit în locul tău. Isus S-a născut și a trăit o viață perfectă fără păcat. Apoi a fost sacrificat pe cruce pentru a te salva de păcatele tale. El a luat toată pedeapsa pe care o meritai și a murit în locul tău.

Trei zile mai târziu a înviat din morți. El încă trăiește azi și mântuiește pe toți cei care cred și cheamă numele Lui pentru a fi mântuiți.

Poți primi darul de Crăciun al iertării lui Dumnezeu și al vieții veșnice azi. Doar vorbește-I lui Isus din inima ta, crezând că El a murit pentru tine și a înviat din morți. Mărturisește-ți păcatele Lui, recunoscând că meriți pedeapsa. Spune-i Lui că crezi într-adevăr că El a murit în locul tău pentru a-ți da viața veșnică în rai. Și cere-I să te mântuiască și să te curățească de toate relele, așa cum a promis. Dacă crezi aceste lucruri și-ți pui încrederea în Cristos să te mântuiască, El o va face. De aceea a venit Dumnezeu la noi. Și de aceea Crăciunul este un lucru pe care îl poți sărbători.

Ce urmează?

Dacă doar ce ți-ai pus credința în Isus, ai fost născut la o viață nouă cu El. Te invităm să te întâlnești cu noi duminica aceasta, când ne vom închina lui Dumnezeu prin cântece, rugăciuni, studiu biblic. Împreună creștem în relația noastră cu Dumnezeu și cu ceilalți. Învățăm cum să-L urmăm și cum să ascultăm de Mântuitorul nostru, pe măsură ce El ne călăuzește viața și ne binecuvântează.

church flyer photo version

Isus i-a răspuns:  Eu sunt calea, adevărul şi viaţa.
Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.”

Colinde!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: