Duminica 22 martie

New photo for church page

Dragi frați și surori,
Autoritățile publice au hotărât că adunările cu mai puțin de 50 de persoane încă pot avea loc. Ținând cont de aceste prevederi, ne vom întâlni pentru serviciul de închinare ca de obicei, duminică, la ora 11.00. Unii știu că nu pot ajunge, așa că vă invităm să vă alăturați nouă online pentru închinare și studiu biblic. Mesajul va fi partea a doua din „Răspunsuri la întrebări”, privind împreună la ce spune Biblia ca răspuns la întrebările primite în decursul ultimelor săptămâni.
Planul nostru este să fim live pe facebook la 11.00 sau câteva minute mai tîrziu. Vă încurajăm să puneți link-ul pe pagina voastră de facebook, astfel încurajându-i și pe alții să asculte. Poate că Dumnezeu vrea să folosească această situație pentru a aduce evanghelia unora care altfel nu ar merge la biserică, însă intră pe internet acum când sunt forțați să stea acasă. Rugați-vă pentru asemenea oportunități și dați mai departe link-ul când suntem live.
Binecuvântări și de-abia așteptăm să ne reîntâlnim duminică împreună. Slavă lui Dumnezeu pentru că suntem sănătoși și pentru tehnologia ce face aceste planuri posibile săptămâna aceasta.
Pastor Dave

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: