Adevarat A Înviat!

Easteronlinetractcover2

Ştii că învierea lui Isus Cristos afecteaza destinul tău veşnic? Ai citit în Biblie cum răstignirea Lui pe cruce şi învierea iţi poate aduce iertarea tuturor păcatelor tale şi garanta viaţa veşnică împreună cu Dumnezeu în Rai ca un dar gratuit pentru tine?

Înainte de a-l învia pe Lazăr din morţi, Domnul Isus a zis: „Eu sunt învierea şi viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.” (Ioan 11:25) Isus a dovedit că El este Fiul lui Dumnezeu care are putere absolută asupra vieţii, morţii şi învierii, prin faptul că a înviat din morţi, ceea ce sărbatorim noi de Paşte. Şi precum „învierea şi viaţa”, El l-a înviat pe Lazăr din morţi dovedind că are putere asupra morţii noastre şi are putere de a ne da viaţă veşnica. El a promis că toţi cei ce cred în El vor moşteni viaţa veşnică prin credinţă.

Deci ce trebuie să credem pentru a primi oferta vieţii veşnice a lui Isus Cristos? 1) Mai intâi trebuie să credem că El este singura cale. Ca unic Fiu al Lui Dumnezeu şi singurul care a învins moartea, El a spus acest lucru. El a zis: „Eu sunt calea, adevarul şi viaţa. Şi nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.” (Ioan 14:6) Deci biserica, ritualurile religioase, postul, şi faptele bune nu sunt calea care duce în Rai. Credinţa numai în Domnul Isus Cristos este singura cale spre Rai; doar crezând în Cine este El şi ce a facut El putem ajunge acolo. Domnul Isus Cristos a spus aşa şi noi trebuie să Îl credem dacă vrem să ajungem în Rai, indiferent de ce ne spun altii—fie ei lideri religioşi—despre cum să obţinem viaţa veşnică.

2) În al doilea rând, noi trebuie să credem ce zice Biblia că a facut Isus pentru a ne da viaţă veşnică: „că Cristos a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi, că a fost îngropat şi a înviat a treia zi după Scripturi.” (1Corinteni 15:3-4) Înainte de venirea lui Cristos, Dumnezeu a promis în Vechiul Testament că El va veni, că va muri pentru păcatele noastre, că va învia din morţi şi ne va da o viaţă nouă. Apoi Isus a venit şi a făcut toate acele lucruri după cum au fost promise. Ce înseamna că „Cristos a murit pentru păcatele noastre?” Înseamnă că păcatele noastre merită pedeapsa lui Dumnezeu. Noi merităm moartea şi separarea veşnică de Dumnezeu în iad. Dar datorită faptului că Dumnezeu ne iubeşte, El L-a lăsat pe Fiul Său să moară în locul nostru şi să ia toată pedeapsa pe care o meritam noi pe cruce.

Chiar în acest moment, dacă crezi aceste lucruri şi iei hotarârea de a te încrede numai în ceea ce Cristos a făcut prin moartea Sa în locul tău pe cruce, prin acea credinţă vei primi viaţa veşnica împreuna cu Cristos. Nu pentru că ai meritat-o, ci pentru că Cristos a meritat-o în locul tău şi ţi-o oferă astazi. Începe prin a-I spune lui Dumnezeu că crezi că ai păcatuit împotriva Lui şi că nu eşti vrednic de Rai, după cum spune Cuvântul Său. Apoi spune-I că crezi că Isus a murit în locul tău şi a luat întreaga pedeapsă pentru păcatele tale, că a murit pentru tine şi a înviat. Dumnezeu, care nu poate minţi, ţi-a promis acest dar gratuit. El işi va ţine promisiunea, va auzi rugaciunea ta si iţi va da viaţă în Rai.


Ce urmează?

Dacă doar ce ți-ai pus credința în Isus, ai fost născut la o viață nouă cu El. Te invităm să te întâlnești cu noi duminica aceasta, când ne vom închina lui Dumnezeu prin cântece, rugăciuni, studiu biblic. Împreună creștem în relația noastră cu Dumnezeu și cu ceilalți. Învățăm cum să-L urmăm și cum să ascultăm de Mântuitorul nostru, pe măsură ce El ne călăuzește viața și ne binecuvântează. .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: